Upravit stránku
  • PONDĚLÍ 19. 11. 2018

    Polévky

    • Drůbeží vývar s masem a nudlemi - 25 Kč
    • Celerový krém - 35 Kč

    Hlavní jídla

    • Výpečky z divočáka, dušené zelí, variace knedlíků (120 g) - 135 Kč
    • Hovězí roštěnka s anglickou slaninou a sázeným vajíčkem steakové hranolky, grilovací omáčka (120 g) - 149 Kč
    • Smažené vepřové řízečky v parmezánové strouhance, dýňovo-bramborová kaše, zeleninový salát (120 g) - 129 Kč
    • Grilovaný hermelín s kuřecím masem, vařený brambor, bylinkový dresink (120 g) - 129 Kč
    • Filet mořského vlka, marinovaná rajčata s bazalkou, bylinkový kuskus (120 g) - 180 Kč
    • Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, listový špenát, pancetta, mačkané brambory s cibulkou a slaninou (150 g) - 240 Kč

    LIVE COOKING

    • Bramborové noky s hříbky, vepřovou panenkou, listovou petrželí a parmezánem (350 g) - 149 Kč
    • Tortilla s grilovaným kuřecím masem a zeleninou, rajčatová salsa, čedar, avokádový dip (350 g) - 149 Kč
  • ÚTERÝ 20. 11. 2018

    Polévky

    • Hovězí vývar s masem a kapáním - 25 Kč
    • Hrachová s párkem - 35 Kč

    Hlavní jídla

    • Segedínský guláš, houskový knedlík (120 g) - 115 Kč
    • Smažený kuřecí řízek plněný šunkou a hermelínem, bramborová kaše, ovocný salát (120 g) - 129 Kč
    • Steak z vyzrálého hovězího, marinované žampiony s listovou petrželí, cibulová marmeláda, pečené brambory (120 g) - 149 Kč
    • Supreme z kukuřičného kuřátka, červená čočka se sušenými rajčaty (120 g) - 135 Kč
    • Filet mořského vlka, marinovaná rajčata s bazalkou, bylinkový kuskus (120 g) - 180 Kč
    • Jehněčí hřbet v bylinkové krustě, listový špenát, pancetta, mačkané brambory s cibulkou a slaninou (150 g) - 240 Kč

    LIVE COOKING

    • Bramborové noky s hříbky, vepřovou panenkou, listovou petrželí a parmezánem (350 g) - 149 Kč
    • Caesar salát s kuřecím masem a opečenou slaninou (350 g) - 149 Kč