Upravit stránku

PONDĚLÍ - PÁTEK 25.2. - 1.3.2019

Předkrm

  • Tartar z červené řepy, rukola, polníček, grilovaný kozí sýr, parmská šunka, medový vinagrette
  • Krém z lišek a hříbků
  • Grilovaná chapadla kalamár, hráškové pyré, sušená mini rajčata, piniový olej

Hlavní chod

  • Filátka mořského vlka, marinovaná rajčata s grilovanými paprikami, olej z listové petržele, sépiové těstoviny
  • Prsíčko z kukuřičného kuřátka na bylinkovém másle, listový špenát, pancetta, noky z fialových brambor
  • Telecí Hanger steak, fazolky ve slanině, marinované žampiony s listovou perželí, gratinované brambory

Dezert

  • Cheesecake s malinovým pyré
  • Smažená jablka v těstíčku, ořechová zmrzlina, javorový sirup
  • Výběr Francouzských sýrů s brusinkami a medem

Pevná cena za 3 chody dle Vašeho výběru je 360 Kč