Business menu 25.9. - 29.9.2023
Předkrm
- Zauzená kachní prsíčka, salát s granátovým jablíčkem, vinagrette
- Špenátový krém se zakysanou smetanou 1,7,9
- Mušle Sv. Jakuba, pěna z konfitovaného česneku 2,7
Hlavní chod
- Králičí hřbet v parmské šunce, pyré z pečené dýně, šťouchané brambory s cibulkou 7
- Filet mečouna, chřest na másle, tagliatelle s česnekem a cibulkou 1,3,4,7
- Srnčí hřbet, omáčka z pečených švestek a portského vína, hříbkové krokety 1,3,7
Dezert
- Čokoládové brownies s višněmi a vanilkovou omáčkou 1,3,7
- Smažený banán ve skořicovém těstíčku, vanilková zmrzlina 1,3,7
- Meruňkový koláč s oříškovou drobenkou, mascarpone krém 1,3,7,8