Upravit stránku

Business menu 26.2. - 1.3.2024

Předkrm

  • Marinovaný losos Gravlax, šafránová redukce, fresh salátek, ciabatta 1,3,4,7
  • Topinamburový krém, tymiánový olej 1,7,9
  • Kachní játýrka Foie gras na portském víně, brusinky, brioška na másle 1,3,7

Hlavní chod

  • Panenka z divočáka, lišky na másle, dýňové špecle 1,3,7
  • Telecí ossobuco, glazovaná zelenina, bramborovo - pastyňákové pyré, demi glace 7,9
  • Restované krevety na zázvoru a chilli, chřestové rizoto 2,7,9

Dezert

  • Mangové creme brulée 3,7
  • Tiramisu 1,3,7
  • Stříkaná krupicová kaše, slaný karamel, čerstvé ovoce 1,7

Pevná cena za 3 chody dle Vašeho výběru je 450 Kč

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti