Business menu 28.4. - 2.5.2025
Předkrm
- Telecí carpaccio, limetka, parmezán, pečený toast 1,7
- Hříbkový krém 1,7,9
- Mušle Sv. Jakuba, sépiové rizoto 2,7,9,14
Hlavní chod
- Candát na másle, romanesco, šťouchané brambory s jarní cibulkou 4,7
- Kachní prsa, lišky na másle, kedlubnové zelí, krupicové knedlíčky na slanině 1,3,7
- Hovězí steak SILVERSIDE, fazolky ve slanině, medová cibulka, grenaille, demi glace 9
Dezert
- Čokoládovo - lanýžový dort, jahodové pyré 1,3,7
- Tarte Tatin, vanilková zmrzlina, karamelizované oříšky 1,3,7,8
- Krupicové knedlíčky, vanilková omáčka, lesní ovoce 1,3,7