Upravit stránku

Business menu 29.4. - 3.5.2024

Předkrm

  • Restované hřebenatky, hráškové pyré, květák, kopr, chilli olej 7,14
  • Hovězí carpacio, pyré z bílé cibule, kapary, parmezán 7,9

Hlavní chod

  • Svíčková z divočáka v parmské šunce Sous Vide, šípková omáčka, noky z fialových brambor 1,7,9
  • Filátko mořského vlka, sépiové tagliatelle s listovou petrželí a zázvorem, marinovaný pórek na másle 1,3,4,7,14

Dezert

  • Citrónové Creme Brulée 3,7
  • Kefírové lívanečky s lesním ovocemn 1,3,7

Pevná cena za 3 chody dle Vašeho výběru je 450 Kč

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti